Information om elevföreställningen den 20 maj 2018


Vårterminen börjar gå mot sitt slut och det är snart dags för Adrianas Danshus elevföreställning!

Denna terminen kommer vi ha två stycken förställningar. Den första börjar kl. 15.00 och den andra kl.18.00. Vi räknar med att varje show är ca 2 timmar lång. 

Biljetter: Försäljningen av biljetterna starar från och med, torsdag 26/5!  Biljetterna kommer att kosta 150 kr styck och är numrerade. Så skynda till dansskolan för att köpa dina biljetter innan dem bästa plasterna tar slut. Alla är varmt välkomna till föreställningarna! Ta med familj, släkt, vänner, ovänner, arbetskamrater… Observera att biljetterna endast kommer att säljas i receptionen på dansskolan och INTE på Möllan.

Samling för dansare sker kl. 11.00, söndagen den 20 maj, på Möllan Kulturhus i Mölndal. Tänk på att komma i tid!  Observera att alla som ska vara med på föreställningen måste vara med på genrepet. Vi har ett tajt schema och därför är det otroligt viktigt att alla är redo och på plats när det är sin tur upp på scenen. Vi kan därför inte acceptera några förseningar. Tänk även på att ta med frukt, dryck, macka etc. så att ni har mycket energi och orkar hela dagen. Det blir en lång dag och det är inte säkert att det kommer finnas tid för att gå iväg och köpa mat!

Plats: Kulturhuset Möllans teater, Göteborgsvägen 19, 431 30 Mölndal. Kulturhuset Möllan ligger vid Stadshusplanen i Mölndal, med gångavstånd från spårvagns- (linje 4 och 2) och bussförbindelserna till knutpunkten Mölndal Centrum.

Till sist ska vi se till att detta blir en dag du sent kommer glömma. Vi ser väldigt mycket fram emot att få se er alla fantastiska elever på scen! Vi hoppas att ni ska få en underbar dag full av GLÄDJE, PASSION och INSPIRATION! Nu taggar vi!