Svensexa / Möhippa


Funderar du på aktiviteter till den perfekta möhippan / svensexan? Eller är du i behov av en lokal? Kanske att du bara är sugen på att få dansa och göra din helt egna dansshow?

Vi har garanterat något för dig. Vi kan erbjuda nästan vad som helst från en helt tom sal till en komplett möhippa med instruktör, koreografi och andra detaljer ni sent kommer glömma. Vilken stil passar er bäst? Samba, Salsa, Street, Balett, Hip-Hop, Burlesque, Jazz, Latin-mix… listan kan göras lång. Det är bara att välja och vraka mellan alla våra olika stilar. Tveka inte med att höra av er så ska vi se till att ordna det bästa vi kan!

Vi har 5 fräscha studios belägna vid Hornsgatan 1, Gamlestaden, bredvid SKF. 3 studios med trägolv och 2 med matta. I våra studios finns godkänt stötdämpande golv och stereoanläggning med stöd för cd med mp3-filer samt AUX-kabel för att koppla in mobil eller annan mp3-spelare. Det finns även tillgång till omklädningsrum med dusch.

Välkommen att ta i kontakt med oss om just ditt önskemål! Mejla oss på info@adrianasdanshus.com eller ring oss på; 031-155070 eller 0708-837310 om du har några frågor.