Dansa i Göteborg


Vår dansskola ligger endast 9 minuter från Centralstationen i Göteborg. Du kommer enklast till oss genom att ta spårvagn 6, 7 eller 11. Bussarna 59 & 519 stannar också precis utanför.
Hållplatsen heter SKF.

Öppettider


Måndag – Torsdag 16.00 – 22.00

Fredagar La Gozadera

Lördagar Stängt

Söndagar 14.00 – 20.30


Kontakta oss


Adress Hornsgatan 1, Göteborg

Telefon 031 15 50 70

Mail info@adrianasdanshus.com

Här svarar vi på de vanligaste frågorna

Nej! Vi har flera nybörjarkurser och där kärvs det inga förkunskaper alls. Vi har även intensivkurser för dem som vill lära sig den snabba vägen.

Välj några sköna träningskläder som du gillar att träna i. Vi rekommenderar inomhusskor men det går även bra att dansa i strumpor. Utomhusskor är inte tillåtet. Glöm inte vattenflaskan!

Absolut! Det är väldigt vanligt att vänner och bekanta vill följa med och provdansa! Att dansa 1 gång kostar 150 kr och du betalar i receptionen påvägen in. Välkommen!

Det finns en stor parkering precis utanför danshuset. Och det finns ännu fler parkeringsmöjligheter runtom i anslutande kvarter.

På den översta menyn ser du fliken; Anmälan. Klicka där och fyll i all information som efterfrågas. Enkelt!

Du är varmt välkommen in att provdansa hos oss. Många av våra kurser blir fullbokade, kolla gärna med oss innan ifall det finns platser kvar. Annars är det bara att komma in till oss på den klass du vill prova och anmäla dig i receptionen. Att provdansa 1 gång kostar 150 kr.