Maria har dansat sedan hon var barn för b la G. Voinea, F. Muntoui, V, Havlik och I. Ring. Hon har dansat     med Rubicon, turnerat med Eternia dansteater och dansat i föreställningar på Scandinavium, konserthuset, Liseberg och Stora Teatern i Göteborg. Hon har lärt koreografi av ivo Cramer på en kurs i Brygge Belgien och är utbildad danspedagog på danshögskolan i Stockholm. Maria har undervisat på flertalet dansskolor i och kring Göteborg och ser nu fram emot att möta baletteleverna (nya som gamla) på Adrianas danshus!

På balettklasserna använder jag mest klassisk musik. Du kommer att upptäcka muskler som du inte trodde fanns, träna upp din hållning, smidighet och balans. Välkommen, att tillsammans med andra uppleva balettens underbara värld!

 

Klassisk Balett:

Här arbetar vi med veganovatekniken som är en ren, enkel och preciserad teknik. Det är traditionell balett där vi först jobbar med stångövningar för att i slutet av lektionen göra övningar ute på golvet. Eleverna får en bra teknisk grund samtidigt om de utvecklar styrka, uthållighet och flexibilitet.