Jag heter Kinga-Eva Brown, kallas Eva och kommer att undervisa i Salsa linjestil, lady styling – latin och Burlesque fusion, på torsdagar och söndagar. Jag kommer även att ha intensivkurser, workshops eller enstaka kurser på events i olika stilar.
Jag är utbildad dramapedagog och varit dansare i snart 40 år.
Jag är tränad i grunden i balett men behärskar många andra stilar så mestadels i latinska danser.
Mina förebilder är Adrian och Anita, BNF och Tropical Gem. Alla besitter en disciplin i dansens konst som inte bara inspirerat mig i koreografier utan i min pedagogik. Jag har alla nivåer men är inte rädd att driva många till att nå sitt yttersta genom att få alla att genom glädje, inspiration och passion utvecklas till bra ledare och följare.

Jag tror på en kombination av teknik, musikalitet och
Blandning av stilar för att utveckla konsten till nutiden och skapa den egna stolen som passar just din personlighet.
Man målar med kroppen och genom själen skapar man historia i sin dans.

Välkomna till mina kurser som garanterar att utmana men kommer också få dig att utvecklas snabbt och intensivt i både dans och självförtroende.

Salsa Linjestil Torsdagar:

Har man dansat kubansk salsa och vill utmana sig till nästa nivå, samt hänga med i de sociala dansfesterna resten av världen, är det då dags att lära sig salsa linjestil. Vi lär ut on1 och tränar på teknik, spinns, fotarbete, förning och följning av rytmerna till salsa line. Vi anpassar nivån efter dig och utmanar dig varje lektion.

Bachata Sensual Torsdagar:

Här kan ni lära er bachata med koordination, body waves och mycket annat. Denna bachata är långsammare och väldigt musikalisk. Vi tränar teknik, fotarbete, kroppsmedvetenhet såväl som tydligt förande och följande till härlig bachata musik.

Salsa Ladystyling Söndagar:

Här kan du utveckla din styrka, uthållighet , och koordination i latindanser. Lektionerna är uppdelade i olika moment där förutom uppvärmning, styrkepass och koordination tränar vi även på självsäkerhet och utstrålning- allt till härliga latinska rytmer från olika dansformer. Målet är att utvecklas och att ha roligt.