Jag heter Kinga-Eva Brown, kallas Eva och kommer att undervisa i Salsa linjestil, lady styling – latin och Burlesque fusion, på torsdagar och söndagar. Jag kommer även att ha intensivkurser, workshops eller enstaka kurser på events i olika stilar.
Jag är utbildad dramapedagog och varit dansare i snart 40 år.
Jag är tränad i grunden i balett men behärskar många andra stilar så mestadels i latinska danser.
Mina förebilder är Adrian och Anita, BNF och Tropical Gem. Alla besitter en disciplin i dansens konst som inte bara inspirerat mig i koreografier utan i min pedagogik. Jag har alla nivåer men är inte rädd att driva många till att nå sitt yttersta genom att få alla att genom glädje, inspiration och passion utvecklas till bra ledare och följare.

Jag tror på en kombination av teknik, musikalitet och
Blandning av stilar för att utveckla konsten till nutiden och skapa den egna stolen som passar just din personlighet.
Man målar med kroppen och genom själen skapar man historia i sin dans.

Välkomna till mina kurser som garanterar att utmana men kommer också få dig att utvecklas snabbt och intensivt i både dans och självförtroende.

 

 

Salsa Linjestil:

Linjestilsalsa eller ”cross-body style” som den även kallas finns i flera former. Denna stil utvecklades i USA och paret dansar på en linje och byter plats genom steget ”cross-body lead”. Kvinnan blir förd på en rak linje och snurrarna förekommer mestadels på plats, och kan vara många.