Jag heter Angelina Jacklin och jag kommer att lära ut Sassy Jazz och MTV Fusion nybörjare för vuxna/tonår, och Street Fusion Nybörjare för barngrupperna 7-10 år och 10-13 år.

Dansen har alltid varit en del av mitt liv och jag har dansat så länge jag kan minnas. Det började i köket till mina föräldrars gamla CD skivor, sedan flickrummet framför spegeln och dansklasser på helgerna och kvällarna efter skolan. På gymnasiet gick jag danslinjen och jag fick upp ögonen för att man faktiskt kan jobba med dans. Så efter gymnasiet bodde jag i Karlstad i ett år där jag studerade dans på heltid. Sedan flyttade jag tillbaka till Göteborg för att studera till dansare på  balettakademin i 3 år.
Dansen är för mig en frizon, där jag kan släppa allt annat och vara 100% i nuet. Jag vill att mina elever ska känna att dansen är ett andra hem och en trygg plats där de kan släppa allt annat som pågår i livet för en stund och bara vara.
Jag tar inspiration från allt i min omgivning till dansen. Det kan vara en händelse/ upplevelse, en känsla, en låt, en person, en tanke, en dröm..
Som person är jag full av energi men har samtidigt ett lugn. Jag är målmedveten och kämpar för vad jag vill.
Rollen som danslärare är viktig för mig för att dansen är så betydelsefull för mig och det känns viktigt och fint att föra vidare den till andra. Som lärare ger jag mina elever alla mina bästa verktyg som jag samlat på mig genom åren och så får de ta med sig de som passar dem bäst för deras unika resa. Eftersom jag själv har varit och är elev så förstår jag hur det är. Det kanske är din första danslektion eller första gången du testar en ny stil och det kan vara lite läskigt och nervöst, men det är okej. Jag kommer jobba mot att det ska vara en trygg, positiv och lyftande miljö i gruppen. Där alla har möjlighet att utvecklas utifrån var de befinner sig idag.
Sassy Jazz:
Är en mer kommersiell fusion stil av jazzdansen med en femininare touch. Vi övar på tekniker från jazzdansen och dansar koreografier till modern musik där du får leva ut din inre Beyoncé.
Street:
Street Fusion/Commercial Street/MTV Fusion när en blandning av olika street stilar som streetjazz, hip hop och Commercial. Helt enkelt en cool mix av Lady Gaga, Beyoncé, Cris Brown m.m. En kurs med mycket dynamik, musikalitet och attityd.